Nyheter


Ny storskalig vattenpark i Hyllie, Malmö - sju system för vattenrening

Under 2013 och 2014 är InBlue Sverige med och bygger en av de största vattenparkerna i Skandinavien. Nya och innovativa produkter från InBlue kommer att utnyttjas i Hylliebadets reningsanläggning.

Miljön i Hylliebadet kommer att bli mycket modern och även anmärkningsvärt fri från biprodukter av klor. Samtidigt kommer underhållskostnaderna i systemet att vara låga och Hylliebadet kommer att bli en av de mest energi- och vatteneffektiva anläggningarna i världen.

Hylliebadet ligger vid en av de första avfarterna i Sverige från Köpenhamn och kommer säkert också att vara attraktivt för besökare från Danmark.

Alla nyheter
 

Nyheter

Nytt forskningsprojekt inom FP7

Inblue har bjudits in till att medverka i flera olika forskningsprojekt. Ett nytt storskaligt projekt inom ramen för EU...
Learn More  

Ny storskalig vattenpark I Hyllie, Malmö

Under 2013 och 2014 är InBlue Sverige med och bygger en av de största vattenparkerna I Skandinavien. Nya och innovativ...
Learn More  

 

Visste du att
Den tyska DIN-standarden föreskriver ett värde av 0,3 till 0,6 mg/l fritt klor i offentliga badanläggningar. De föreskriver även en maximal halt av 0,2 mg/l kombinerat klor och THM.